Bij Boerdam zijn we met het hele team op reis naar digitaal geluk. We hebben plenty toffe ideeën om de wereld een tikkeltje mooier te maken, maar missen nog één belangrijke metgezel, eenErvaren full stack developer.
Kun jij de nieuwste webtechnologieën toepassen in tools en concepten om de wereld een stukje mooier te maken? Bij Boerdam werk je in een scrumteam van 6 collega’s, aan veelzijdige projecten. Je hebt veel vrijheid in het kiezen en toepassen van technologieën met het scrum team. Wij gaan voor Digital Happiness met onze klanten en verwachten dat je mooie ideeën hebt om in te brengen. In onze laatste projecten werkten we onder andere met .NET (4.5/core), Angular(2+), MSSQL, Firebase en ElasticSearch. We zijn op zoek naar iemand die continue on the job leert, dus als je deze combi nog niet helemaal in de vingers hebt leer je dat.


Ben jij tot 40 uur per week beschikbaar (minimaal 32 uur) en ben je klaar om door te stromen naar een ervaren developer functie? Neem dan contact op met Jessica, we zien graag je motivatie en portfolio tegemoet.

(acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)

Leave a Reply